Teamontwikkeling concepten

 

Elk team heeft twee doelen. Enerzijds een team willen zijn en anderzijds een gezamenlijk doel hebben. Lamboost helpt teams bij de verdere ontwikkeling van het zijn of worden van dat team zodat het doel gezamenlijk behaald kan worden.

 

Het bureau ondersteunt teams in hun teamontwikkeling. “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”. Door met elkaar buiten aan de slag te gaan helpt Lamboost teams om effectiever en duurzamer met elkaar samen te werken. Buiten is beter dan binnen!

 

Ontwikkelen door te doen is het credo. Naast het goede gesprek gelooft Lamboost dat je samen het meeste leert door te doen. Door als team ervaringsgerichte opdrachten, die de werkcontext raken, tot een goed einde proberen te brengen; door samen te werken, te experimenteren, fouten te maken en daarvan te leren kom je verder als team. Lamboost gelooft in actieve teamontwikkeling!

 

Teamcoaching
Ook voor teams die merken dat ze vast zijn gelopen kan het bureau van betekenis zijn. Na een zorgvuldige intake met de leidinggevende en een afvaardiging van het team gaan we aan de slag. We starten met interventies die passen bij de fase waarin het team zich bevindt. Stap voor stap, aansluitend bij het tempo van het gehele team, werken we door naar de volgende fase. Met als doel teams weer effectiever samen te laten werken in een teamcultuur die als veilig wordt ervaren en waarin mensen de beste versie van zichzelf kunnen laten zien, aansluitend bij hun talenten. Neem contact met ons op.

photo-1525026198548-4baa812f1183

Go Outside

De tijd van binnen zitten is voorbij. Veel teams hebben de behoefte om fysiek in contact en verbinding te komen met elkaar. In onze ogen een belangrijke voorwaarde om weer volle kracht vooruit aan de teamdoelen te kunnen werken.

Lees verder

teambuilding_outdoor

Sterk & Verbonden

De tijd waarin we leven vergt regelmatig veel extra of andere inzet en creativiteit van diverse organisaties uit de samenleving. Hoe borgen we dat we samen het beste als team blijven neerzetten in een veranderende wereld?

Lees verder

Foto website 2-min

Training Ardennen

Bouw aan vertrouwen, ervaar wederzijdse afhankelijkheid, werk aan jullie teamdoelen en krijg inzicht in jullie leidende principes, vaardigheden en talenten tijdens onze Outdoor Teamtraining in de Belgische Ardennen.

Lees verder

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de diensten of ben je benieuwd naar de aanpak van Lamboost? Neem dan contact op met Ruben Lamboo 06-48257725

Contactgegevens

Antiloopstraat 12
6531 TN Nijmegen

06-48257725