Teams in beweging brengen!

 

Bij Lamboost geloven we erin dat mensen en teams het krachtigst ontwikkelen door te doen. Dat samen gaan doen als team, waardoor ontwikkeling wordt geactiveerd, gebeurt middels ervaringsgerichte opdrachten die de werkcontext raken. Door samen een opdracht te volbrengen, te experimenten, fouten te maken en daar weer van te leren kom je verder als team, is de overtuiging.

 

Lamboost werkt buiten! In de frisse buitenlucht ontstaan vaak de beste ideeën & inzichten. Buiten is beter dan binnen, al helemaal in de tijd waarin we op dit moment leven als samenleving!

 

En is het weer wat minder dan passen we ons daarop aan doordat we ‘buiten’ altijd laten plaatsvinden in de buurt van inspirerende binnen locaties.

Ruben Lamboo 2

Lamboost is opgericht door Ruben Lamboo (41 jaar), woonachtig in Nijmegen. De achtergrond van Ruben ligt in de outdoorbranche waar hij in 2009 kennis maakte met outdoor- & teamtrainingen. Tijdens deze trainingen diende ‘outdoor’ als metafoor om zaken die nog niet zichtbaar waren, zichtbaar te maken. Deze wijze van trainen en mensen hierdoor van inzichten voorzien, waardoor een ontwikkeling wordt geactiveerd, hebben Ruben nooit meer losgelaten.

Ruben omschrijft zichzelf als een enthousiaste, ondernemende buitenman met heel veel frisse energie. Die energie geeft hij zodra het kan en doseert hij zodra het moet, maar altijd zonder bemoeizucht. Hij ziet scherp wat zich afspeelt in de groep en geeft terug waar het nodig is. Haalt dan de onderstroom als het ware naar de bovenstroom toe. Neem contact op met Ruben en ervaar zelf of het klopt…

Na een periode ‘het vak’ verder te hebben geleerd in de trainerswereld van vergaderzalen, schoolgebouwen & conferentieoorden en daar ervaring op te hebben gedaan met een hoop trainingsmodellen en –instrumenten, merkte Ruben dat het vuur om weer meer buiten, ervaringsgericht, te werken met mensen niet gedoofd is.

 

Hij accrediteerde zich tot talentexpert waardoor hij bevoegd is om te werken met de Talenten Motivatie Analyse voor teams en individuen. Bovendien volgde hij teamcoachleertrajecten bij Floor Daver en Tachles van Jobbeke de Jong. Beide worden gerekend tot de beste teamcoaches van Nederland! Met een rugzak vol kennis, gecombineerd met zijn jarenlange ervaring om buiten te werken met groepen, ontstond Lamboost.

 

In het logo staan de kleuren symbool voor de natuur en het buiten werken met mensen. De lijnen symboliseren ontwikkellijnen binnen teams. Op bepaalde vlakken raken ze elkaar en op bepaalde vlakken gaan ze weer uit elkaar omdat individuele ontwikkeling nu eenmaal niet continu parallel loopt. Dat hoeft ook niet…

 

Naast het feit dat Ruben in 2020 Lamboost heeft opgericht, werkt hij intensief samen met andere trainers en facilitators. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Lees hier meer over zijn partners.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de diensten of ben je benieuwd naar de aanpak van Lamboost? Neem dan contact op met Ruben Lamboo 06-48257725

Contactgegevens

Antiloopstraat 12
6531 TN Nijmegen

06-48257725