Loopbaanadvies

 

Loopbaanadvies Nijmegen
Loop jij er tegenaan dat je je afvraagt of het werk dat je doet nog voldoende bij je past en/of de werkomgeving er nog voor zorgt dat jij het beste uit jezelf kunt halen? Een TMA Analyse gaat je uitkomst bieden!

 

Lamboost is gecertificeerd om te werken met de Talenten Motivatie Analyse (TMA).

Een TMA loopbaanadvies is positief, niet veroordelend en biedt alle inzicht in talenten, competenties en welke werkomgeving daar dan de het beste bij zou passen.

Nadat we hebben kennisgemaakt en jij de online vragenlijst hebt ingevuld (tijdsduur ca. 45 minuten) maken we een afspraak in de natuur met elkaar. Buiten is beter dan binnen!

 

Op een inspirerende plek voeren we het loopbaanadvies gesprek over wat jouw drijft, waar jouw behoeften liggen en in welke talenten dit resulteert. De omgeving van Nijmegen kennen wij op ons duimpje, dus laat je verrassen. Je krijgt ook in beeld welke competenties je gemakkelijk kunt ontwikkelen vanuit je talenten en of dit alles nog goed aansluit bij jouw huidige baan. Na afloop van dit gesprek (ca. 2 uur) bekijken we of je voldoende bent geholpen met jouw loopbaanvraag of dat er nog een vervolg op nodig is.

 

 

Denk hierbij aan:

360 graden Feedback Analyse

Na afloop heb je inzicht in hoe anderen jou qua gedrag ervaren en in hoeverre dat overeen komt met jouw eigen beeld. Mede aan de hand van de resultaten geven wij een ontwikkeladvies aan jou hoe jij bepaalde competenties verder kan ontwikkelen binnen jouw huidige of toekomstige rol en wat vanuit jouw TMA Analyse haalbaar is om van jezelf te mogen verwachten.

 

Beroepsinteresse Analyse

Na het invullen van deze analyse heb je in beeld voor welke (andere) sectoren en in welke (andere) beroepsactiviteiten jij interesse hebt en wat jouw voorkeur geniet. De analyse kan je helpen bij het wel / niet maken van een carrière – switch.

Klantreacties

“Het was een plezier om met Lamboost te werken. TMA is een mooie tool en met Rubens communicatiestijl krijgen medewerkers constructieve terugkoppeling in eerlijke taal. Een goed verstaander vindt daarmee handvatten voor een gelijkwaardig gesprek over ontwikkeling en werkgeluk.”
Marieke Bittner – Schoolleider Jacob-Roelands-Lyceum

“Persoonlijk heb ik reeds meerdere loopbaantrajecten gevolgd, maar de TMA methodiek wijkt hier in positieve zin vanaf. Het geeft je concrete positieve handvaten waar je dag – dagelijks op de werkvloer wat mee kan. De uitslag kreeg pas echt veel waarde na het feedbackgesprek met Ruben, die op specifieke punten van de test dieper in ging, waardoor je de uitslag ook in een betere context kan plaatsen. Absoluut een aanrader voor mensen die op een positieve manier naar de eigen talenten willen kijken om te zien hoe zij deze beter willen benutten.”

Pim Poll – Director Business Systems Swartwares Group  

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de diensten of ben je benieuwd naar de aanpak van Lamboost? Neem dan contact op met Ruben Lamboo 06-48257725

Contactgegevens

Antiloopstraat 12
6531 TN Nijmegen

06-48257725