Partners & Facilitators

 

Alleen ga je sneller, samen komen je verder…!

 

Daar geloven onderstaande mensen & organisaties allemaal in en daarom werken we intensief met elkaar samen om teams een boost te geven aan hun ontwikkeling!

BLNQImpact

www.blnqimpact.nl

Bij BLNQImpact (sinds 1996) geloven ze in de mens als drijvende kracht achter de organisatie. Talent, zichtbaar of nog verborgen, is van waaruit ze vertrekken. Dat wat beter kan worden en kan groeien.

 

Ze zijn van mens én organisatie. Van individuele groei en van duurzame organisatieontwikkeling. Ze helpen mensen om het beste uit zichzelf te halen, om aan het stuur te zitten van hun eigen werk en leven, om vanuit hun talent volop bij te dragen aan het succes van de organisatie.

 

Organisaties helpen ze om adaptief te zijn, om vanuit een sterke identiteit mee te bewegen in de dynamiek van nu. De focus te richten op ontwikkeling om niet alleen nu maar ook straks succesvol te zijn. Om blijvend op een hoger niveau te presteren.

 

Het zijn versterkers van mens en organisatie.

Rocks ’n Rivers

rocks-n-rivers.nl

Zeer ervaren partner (sinds 1994) op het vlak van ervaringsleer concepten die Lamboost faciliteert & de teams actief begeleidt op het vlak van ervaringsgerichte opdrachten.

De missie van Rocks ’n Rivers: een leven lang “buitenspelen” sluit naadloos aan op de missie van Lamboost: een leven lang buiten leren. Samen met Rocks ’n Rivers zorgen we dat we mensen en teams letterlijk en figuurlijk in beweging zetten.

Justcurious

www.justcurious.nl

Justcurious is een club van creatieve geesten met wortels in bewegend beeld & techniek. Conceptontwikkeling vormt de basis en omdenken hun kracht.

Learning by doing:
In de concepten staat één ding centraal; “je bent niet meer alleen de zender, die uitsluitend informatie deelt. Je zorgt ervoor dat jouw medewerkers of klanten met de voeten in de klei op een leerzame en creatieve manier, zelf informatie tot zich nemen.” Samen ontwikkelden we Just Deliver.

Skogsfloating

www.skogsfloating.nl

Skogsfloating is een zeer efficiënt en effectief concept om in enkele minuten diepe ontspanning te bereiken. Er ontstaat ruimte, waarin je een verbinding met jezelf krijgt. Het opent je voor nieuwe perspectieven, voor luisteren op verschillende manieren en voor diepe reflectie in een bewuste staat van zijn. Bovendien katalyseert Skogsfloating keer op keer processen. Een unieke en veilige ruimte voor innovatie, teaming en transformatie. Samen ontwikkelden we Sterk & Verbonden Team

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de diensten of ben je benieuwd naar de aanpak van Lamboost? Neem dan contact op met Ruben Lamboo 06-48257725

Contactgegevens

Antiloopstraat 12
6531 TN Nijmegen

06-48257725