Teamtraining Ardennen

 

Bouw drie dagen aan jouw team en jullie teamdoelen
Werk in de Belgische Ardennen samen met jouw teamleden aan jullie teammissie en identiteit! Waar zijn jullie nu van en waar dus dan niet van? Waar kan men jullie ’s nachts voor wakker maken? En wat betekent dit vervolgens voor wie welke werkzaamheden op zich neemt wanneer we uitgaan van ieders talenten? Hoe halen we het beste uit ieder teamlid voor een zo optimaal mogelijk resultaat en werkklimaat! Het komt allemaal samen tijdens de Teamtraining Ardennen.

 

Een mooie ‘puzzel’ om samen te leggen middenin de prachtige Belgische Ardennen! Ga samen op pad met onze ervaringsleer teamtrainers die, in samenwerking met de ervaren instructeurs van Rocks ’n Rivers, zorgen voor een onvergetelijke teamervaring!

Inhoud van de Teamtraining Ardennen

Deze Outdoor Teamtraining in de Belgische Ardennen omvat een tijdsbestek van 3 dagen. Om in de Ardennensamen te bouwen aan een (nog) sterker team waarbij de nadruk wordt gelegd op de volgende elementen:

 • Wat zijn onze teamdoelen? Waar staan wij voor aan de lat en waar komen we ons bed echt voor uit?
 • Wat voor type team zijn wij nu en willen wij graag zijn?
 • Welke waarden kenmerken ons team?
 • Welke teamcompetenties & teamtalenten hebben wij als team nodig om onze doelen te bereiken? Wat hebben we hiervan al in huis en benutten we al goed en waar ligt nog ruimte voor verbetering en/of aanpassing?

Voorbeeldprogramma aanvragen

Resultaat voor het team na de Teamtraining Ardennen:

 • Iedereen in het team gaat voor dezelfde stip (doelen) aan de horizon.
 • Het team is gekomen tot heldere uitgangspunten waar het voor staat.
 • Er is concreetheid ontstaan over welke teamcompetenties in huis zijn en welke nog ontbreken om de teamdoelen te kunnen bereiken.
 • Teamleden hebben inzicht in hun eigen talenten en voorkeursgedrag en in die van de andere teamleden.
 • Het team heeft een heldere spiegel voorgehouden gekregen over hun huidige samenwerking en de beelden die ze daarbij hebben. Waarin zijn ze al effectief en waarin nog niet.
 • Het team gaat met een enorme boost en vertrouwen bij terugkomst samen aan de slag.
 • Zowel op persoonlijk als op teamniveau een ervaring voor het leven!

Klantreacties

“Lamboost heeft ons team in 3 sessies (verspreid over 6 maanden) een mooie portie inzicht gegeven. Daarmee hebben ze ons teamproces een flinke boost gegeven.

 

Er waren heel veel dingen prettig aan de samenwerking, zoals het enthousiasme en de doortastendheid van Lamboost. De persoonlijke stijl paste goed bij ons team en ze maakten de theorie op een prettige manier heel concreet, zodat we er ook direct mee aan de slag konden.

 

Lamboost heeft het proces heel goed begeleid, zonder de verantwoordelijkheid voor het harde werken uit handen te nemen. Erg prettig en zeker een aanrader voor teams die verder willen komen!”
Marloes van Gasteren & Jan-Paul de Beer – CEO – Springlab

Wie zijn de trainers en facilitators?

Martijn van Gool

Ruben Lamboo

Bart Oomen

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze diensten of ben je benieuwd naar onze aanpak? Neem dan contact op met Ruben Lamboo 06-48257725

Contactgegevens

Antiloopstraat 12
6531 TN Nijmegen

06-48257725